вівторок, 03 січня 2017 15:09

В яких країнах авто можуть придбати тільки багатії

В яких країнах авто можуть придбати тільки багатії
news.pn

Приватним автомобілем вже нікого не здивуєш. У кожного 12-го українця є машина. Переважно це сучасні автомобілі, вироблені у 2000-х роках
Це простий спосіб пересування, що допомагає добиратися до роботи, подорожувати і підтримувати соціальний статус. Але є країни для яких авто - розкіш. Про це пише портал UINP.
Сінгапур
Влада розробила власну стратегію - цим не полегшила життя місцевим жителям. Уряд вирішив підвищити ціни на авто так, що пересічний житель не може і мріяти про автомобіль. Hyundai Santa Fe, до прикладу, коштує $160тис., а Toyota Corolla вартує - $80тис.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як виглядатиме оновлений Skoda Rapid
Нікарагуа та Венесуела
До 2014 року середній щомісячний дохід жителів Венесуели був $1тис. При цьому комунальні витрати, медицина і освіта були безкоштовними. Ціна на нафту різко подешевшала. Вартість життя зросла, у тому числі і автомобілі. Нові бюджетні автомобілі коштують $30-35тис..
Китай
В країні високе мито на іномарки. Вартість іномарки шалено завищена для платоспроможного населення. BMW 740i коштує $170тис., а з податками ще плюс $70тис. Це не стає на заваді покупки іномарок китайцями. В окремих містах та провінціях влада просить ще $10 тисяч за звичайнісінькі номерні знаки.
Малайзія
Уряд Малайзії встановив високе мито та податки так само як і в Китаї. Це для того, щоб розвинути внутрішній автомобільний ринок. Ввезені в країну нові іномарки дорожчають більш, ніж в два рази. В Європі Mercedes SLS AMG коштує $300 тис., в Малайзії - $600 тис. Базова Toyota Camry у Малайзії коштує $30 тис.
Куба
На Кубі середній місячний дохід складає $20-30 на людину. На острові діє мито і податки держави на іноземну техніку. Toyota Corolla на Кубі коштує $42 тис. Volkswagen Polo, виготовлений до 2010 року вартує більше $20 тис. Популярністю на Кубі користуються радянські машини. За них, в залежності від стану, просять $10-14тис..

Зараз ви читаєте новину «В яких країнах авто можуть придбати тільки багатії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути