вівторок, 08 серпня 2017 09:45

В Україні почали продавати Hyundai i30
6

Фото: auto.tsn.ua

На автомобільний ринок України вийшов хетчбек Hyundai i30 третього покоління.

Автомобіль продаватиметься у трьох комплектаціях: Express, Style і Premium. Крім того, для українського покупця Hyundai i30 буде доступним з трьома моторами і трьома коробками передач, повідомляє autoconsulting.

Комплектація Express коштує 510 тис. грн. Автомобіль має 6 подушок безпеки, задні парктроніки, електрорегулювання, обігрів дзеркал заднього виду, круїз-контроль, підігрів керма і передніх сидінь. Він оснащений системами електронної стабілізації (ESC), утримання при старті на підйомі (HAC), автоматичного відключення живлення Battery Saver, аудіосистемою з підтримкою Bluetooth.

Комплектація Style, крім опцій пакета Express, має електронне гальмо стоянки з функцією утримання AUTO HOLD, передні парктроніки, камеру заднього виду, дистанційний чип-ключ Smart Key. В автомобілі є кнопка запуску двигуна, датчики дощу і тиску в шинах, 5" LCD-дисплей Touch Screen над центральною консоллю. Вартість цієї комплектації Hyundai i30 становить 573,3 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai презентував новий хетчбек i30N

Максимальна комплектація - Premium. Її вартість стартує від 618,4 тис. грн. Додатково покупець отримає чимало опцій. Серед таких мультимедійний комплекс з навігацією, підтримку додатків Apple CarPlay і Android Auto, Bluetooth (з розпізнаванням голосових команд, світлодіодні фари головного світла та задні ліхтарі. Крім того, доступна комбінована обробка салону: тканина у поєднанні зі штучною шкірою.

В Україні Hyundai i30 третього покоління доступний з трьома бензиновими моторами. Це - 100 к. с. (максимальна швидкість - 183 км/год), 130 к. с. (195 км/год) та 140 к. с. (208 км/год).

Hyundai i30 виробляють на заводі Motor Manufacturing Czech у Ношовіцах. Його відкрили 2008-го. Тоді ж почали випускати i30. За рік підприємство виробляє 300 тис. автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «В Україні почали продавати Hyundai i30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути