середа, 18 листопада 2015 16:21

В Україні офіційно ліквідували ДАІ та МРЕВ

В Україні офіційно ліквідували ДАІ та МРЕВ

Сьогодні в Україні ліквідували Державну автомобільну інспекцію та Міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ Державної інспекції безпеки дорожнього руху. Про це на засіданні Кабінету Міністрів повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Аваков повідомив, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк уже підписав відповідне доручення.

Також сьогодні у Києві розпочали тестування співробітників колишньої міліції, які хочуть довести своїми знаннями, що вони гідні працювати у Національній поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Українська поліція поповнила свій автопарк новенькими "Рено"

"За сьогоднішній день планується протестувати 1300 кандидатів в поліцію із Києва та Київської області. До середини грудня тестування повинні пройти понад 12 тисяч кандидатів у Національну поліцію по Києву та Київській області. Той із колишніх міліціонерів, хто не захотів проходити тести і співбесіди - назавжди втрачає можливість переходу в Національну поліцію", - повідомляє у Facebook Антон Геращенко.

Нагадаємо, 7 листопада набув чинності закон "Про Національну поліцію", згідно з яким міліція припиняє свою роботу і на цьому місці починає діяти Національна поліція України. Керівником Національної поліції України була призначена Хатія Деканоїдзе.

Зараз ви читаєте новину «В Україні офіційно ліквідували ДАІ та МРЕВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути