понеділок, 09 вересня 2013 19:53

В столиці найчастіше викрадають ВАЗи

В столиці найчастіше викрадають ВАЗи

Столична Державтоінспекція повідомила про те, що в серпні 2013 року в Києві було викрадено 48 автомобілів. Найбільшою популярністю у злочинців традиційно користуються вітчизняні ВАЗи - минулого місяця було викрадено 10 авто цієї марки. Як правило, подібні автомобілі крадуться на запчастини.

Крім цього підвищеним попитом у злочинців користуються і престижні машини - у серпні правоохоронці зафіксували крадіжки Toyota, Lexus і Range Rover (по 3 авто кожної марки).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вандали прокололи шини більше 150 автомобілів

Потенційно небезпечні місця для автовласників - вулиця Урлівська і проспект Героїв Сталінграду (з них викрадено по 3 транспортних засоби).

Як розповіли в ДАІ, всього працівниками міліції (у тому числі і даішниками) були затримані разом з викрадачами 11 автомобілів, а під час нагляду за дорожнім рухом працівниками ДПС виявлено 9 раніше викрадених транспортних засобів.

Державтоінспекція столиці звертає увагу на те, що більшість транспортних засобів викрадається в темний час доби з дворів будинків і неохоронюваних стоянок.

Зараз ви читаєте новину «В столиці найчастіше викрадають ВАЗи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути