пʼятниця, 01 серпня 2014 13:38

У мережі з'явилися малюнки нового лімузина Mercedes
6

З Патентної палати США стався витік набору малюнків, що зображують подовжену версію нового Mercedes-Benz S-Class. Найбільший і найрозкішніший представник S-сімейства буде мати майже 6,5 метра в довжину і з'явиться на ринку в середині наступного року.

Виробництвом нового лімузина для VIP-персон займеться підрозділ Brabus. Гігантський седан отримає посадкову схему 2+2+2, при цьому два задні  ряди сидінь будуть повернуті один до одного і розділені перегородкою від водійського місця. Силова установка, швидше за все, залишиться незмінною, а от вага солідно підросте, адже більшість S-Class Pullman будуть випускатися з певним ступенем захисту.

Передбачається, що броньована подовжена "еска" буде важити як мінімум 5300 кг Нічого дивного, що лімузин стане не тільки найважчим, але і найдорожчим членом сім'ї: обережні попередні підрахунки говорять про цінник, який перевищує мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися малюнки нового лімузина Mercedes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути