неділя, 15 жовтня 2017 17:58

У Румунії стартувало виробництво кроссовера Ford Ecosport

 

Ford розпочав у Румунії європейське виробництво нового кросовера EcoSport.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"EcoSport є ще одним прикладом того, як Ford використовує для розбудови бізнесу свої сильні сторони, серед яких — світовий рівень дизайну та виробництва кросоверів. Попит на EcoSport та компактні кросовери загалом зростає, і це слушна нагода розмістити виробництво в Європі для задоволення потреб споживачів", — підкреслив Стівен Армстронг, віце-президент групи компаній Ford та президент по регіонах Європи, Близького Сходу та Африки.

У свою чергу, президент Румунії Клаус Йоханніс, прем'єр-міністр Міхай Тудосе та інші високопосадовці й місцеві офіційні особи приєднались до близько 4 тисяч працівників Ford у момент сходження з конвеєра першого нового автомобіля EcoSport.

Завод у Крайові є єдиним виробником EcoSport для Європи (за винятком Росії) і постачає цю модель на 56 ринків чотирьох континентів, серед яких Велика Британія, Нова Каледонія в Океанії, Туркменістан в Центральній Азії та Південна Африка.

Команда Ford у Крайові також продовжить випуск двигуна Ford EcoBoost об'ємом 1 л —єдиного, що чотири роки поспіль одержував міжнародну відзнаку кращого двигуна року International Engine of the Year.

Оновлена модель Ford EcoSport пропонує ще більше технічних можливостей та різнобічних переваг, вдосконалені інтер'єр та загальний стиль, а також ряд технологічних новинок, таких як інтелектуальна система керування приводом Ford Intelligent All Wheel Drive, що забезпечує покращене зчеплення за будь-яких дорожніх умов. Новий вдосконалений дизельний двигун EcoBlue з об'ємом 1,5 л забезпечує потужність до 125 к. с. та оптимізує обсяги викидів вуглекислого газу.*

Оновлений дизайн салону включає більш зручні кермо та важелі управління і приємні на дотик матеріали, оновлену центральну панель та підвищений комфорт сидінь.
EcoSport також вперше пропонує опцію спортивної моделі в стилі розробок підрозділу Ford Performance — EcoSport ST Line.

Зазначені показники споживання палива/енергії, викидів CO2 та запасу ходу на одній електротязі вимірювались згідно з нормативними технічними вимогами та специфікаціями Євросоюзу (EC) 715/2007 та (EC) 692/2008 з останніми змінами. Споживання палива та викиди CO2 зазначено для типу автомобіля за визначенням нормативів Євросоюзу, а не для окремої машини. Застосована стандартна процедура виміру забезпечує можливість порівняння між різними типами автомобілів та різними виробниками. Окрім ефективності споживання палива автомобілем, на показники споживання автомобілем палива/енергії, викидів CO2 та запасу ходу на одній електротязі впливають також манера їзди та інші нетехнічні фактори. Парниковий газ CO2 є основним чинником глобального потепління.

Компанія Ford of Europe відповідає за виробництво, продаж і обслуговування автомобілів бренду Ford на 50 окремих ринках і надає роботу приблизно 47 тисячам співробітників на підприємствах, що знаходяться у повній власності, і приблизно 66 тисячам осіб, з урахуванням спільних і неконсолідованих підприємств. Крім Ford Motor Credit Company до складу Ford Europe входить також підрозділ з обслуговування клієнтів Ford Customer Service Division і ще 24 заводи (16 у повній власності або у формі консолідованих спільних підприємств і 8 неконсолідованих спільних підприємств). Перші автомобілі компанії Ford були привезені до Європи в 1903 році — у тому ж році, коли була заснована компанія Ford Motor Company. Виробництво в Європі почалося в 1911 році.

Про Віннер. Володіючи 25-річною історією діяльності в Україні, "Віннер Груп Україна" виступає одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у більше ніж 50 дилерських центрах. "Віннер Коледж" навчає та розвиває всіх членів команди "Віннер" задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також "Віннер" будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. "Віннер" націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Румунії стартувало виробництво кроссовера Ford Ecosport». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути