пʼятниця, 18 грудня 2015 14:05

В Києві почався дефіцит бланків для техпаспортів

В Києві почався дефіцит бланків для техпаспортів

У регіональному сервісному центрі МВС Києва не вистачає бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів. Про це повідомляє портал AutoUA.

Бланки залишилася лише в одному сервісному центрі. "У зв'язку з цим рекомендуємо звертатися до територіального сервісний центр №8047 (Велика Кільцева, 4), де станом на 18:00 17.12.2015 є залишки свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів", - проінформували в представництві міністерства внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відкритому автореєстрі можна приховати дані - експерт

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Києві, проблема з нестачею бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів є "тимчасової", проте про терміни відновлення повноцінної процедури видачі нових документів не повідомляється. С

В листопаді повідомляли, що реорганізація в колишніх центрах надання послуг ДАІ та перехід на нову нормативну базу (у зв'язку з набранням чинності закону "Про національну поліції") викликали перебої в реєстрації транспортних засобів по всій Україні. Після того, як Кабмін прийняв ряд постанов про порядок реєстрації автомобілів і видачі спеціального продукції, робота колишніх МРЕВ була відновлена.

Зараз ви читаєте новину «В Києві почався дефіцит бланків для техпаспортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути