середа, 28 жовтня 2015 13:18

У столиці Японії відкрився 44-й автосалон Tokyo Motor Show
20

Toyota
Фото: Tokyo Motor Show 2015
Toyota
Mitsubishi
Mitsubishi
BMW

В одному з головних виставкових залів японської столиці Big Sight, розташованому на популярному штучному острові Одайба, сьогодні відкрився 44-й автосалон Tokyo Motor Show 2015. 

Понад 30 провідних японських і зарубіжних автовиробників представлять на ньому останні досягнення автопрому. "Токіо-2015" збере 160 учасників з 11 країн, які представляють 15 японських і 26 зарубіжних марок. Відбудеться  76 світових і 68 японських прем'єр.

Одним з найбільш інтригуючих автомобілів на виставці цього року обіцяє стати концепт-кар від Nissan з незвичайною назвою Teatro for Dayz. Його дизайн може визначати водій за своїм власним вибором. Фахівці порівнюють цю машину з "чистим полотном", на якому власник цього автомобіля здатний виразити свою індивідуальність.

Компанія Porsche на автосалоні в Токіо представила "заряджену" GTS-версію компактного кросовера Macan. Новинка отримала трилітровий турбомотор V6, потужність якого становить 360 кінських сил – на 20 кінських сил більше, ніж видає двигун того ж об'єму в S-версії.

Очікується, що головний автогігант Японії Toyota Motor Corp продемонструє на автосалоні новий спортивний концепт-кар, який  відрізнятиметься малими розмірами і підвищеною керованістю. На думку фахівців, купе від Toyota стане головним конкурентом за ціною і якістю родстеру серії MX-5 від японської Mazda Motor Corp.

Toyota представить свій новий концепт-карт на паливних елементах, що зовні нагадує швидше засіб пересування далекого майбутнього з фантастичних кінофільмів, ніж машину, створену в 2015 році.

Нагадаємо, Tokyo Motor Show проводиться один раз на два роки. Перший такий автосалон в японській столиці відбувся у 1954 році.

"Футуристичні технології втілюються в життя завдяки силі науки і техніки. Ми сподіваємося, що Tokyo Motor Show в цьому році стане фантастичним оглядом технологій, які народжують нові мрії і розвивають уяву людей по всьому світу", - зазначила організатор виставки, голова Японської асоціації автомобільних виробників Фумихико Икэ.

 

Зараз ви читаєте новину «У столиці Японії відкрився 44-й автосалон Tokyo Motor Show». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути