середа, 06 квітня 2016 15:49

Тюнінг-ательє перетворило Chevrolet Corvette в універсал
6

Американські тюнери із Callaway запустять у серію проект універсалу Chevrolet Corvette з кузовом shooting brake.

Тюнери спеціалізуються на доробках автомобілів Chevrolet. Вперше про плани зробити подібний автомобіль фірма заявила ще в 2013 році, однак перші товарні машини дістануться до замовників тільки до кінця 2016-го, повідомляє Motor.

Проект універсалу Corvette назвали "AeroWagon". Компанія готова переробити як звичайне купе, так і модифікацію Z06. Нова кузовна панель виготовлена єдиним шматком з вуглепластика, не зачіпаючи звичайну знімну частину даху в передній частині кузова.

Якщо набридне власнику універсал, то він зможе знову без складних переробок перетворити машину в купе. Нова деталь встановлюється в стандартні кріплення багажного відсіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні продаватимуть дебютанта Женевського автосалону Corvette Grand Sport

Вартість переробки суперкара складе близько $15 тис. Ще 1,5 тис потрібно для фарбування деталі під колір кузова. Установка нової панелі ззаду займе кілька годин.

Доопрацювання силової установки проектом не передбачені. Звичайний Corvette оснащується 6,2-літровою "вісімкою" з безпосереднім уприскуванням палива, що розвиває 450 кінських сил. Модифікація Z06 має 650-сильний агрегат, який дозволяє автомобілю набирати "сотню" за 2,95 секунди.

Нагадаємо, Chevrolet Corvette стал самым мощным электромобилем.

Зараз ви читаєте новину «Тюнінг-ательє перетворило Chevrolet Corvette в універсал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути