пʼятниця, 13 січня 2012 11:20

Toyota розкрила інформацію про чергову модифікацію Land Cruiser 200
13

Фото: Фото: Toyota

Концерн Toyota розкрив інформацію про чергову модифікацію свого позашляховика Land Cruiser 200, яка з'явиться на європейському ринку вже в березні цього року.

Йдеться про версію з восьмициліндровим дизельним двигуном, який став більш тяговитим і екологічним.

Відомо, що версії позашляховика, підготовлені виробником під час рестайлінгу для внутрішнього ринку Японії і для європейських покупців, зовні не будуть відрізнятися одна від одної. І там, і там Land Cruiser 200 отримає нову решітку радіатора, модернізовані бампери з новими гніздами під "противотуманки", вдосконалену головну оптику і ряд інших косметичних змін. А ось лінійки силових агрегатів будуть один від одного відрізнятися.

У Європі позашляховик отримає більш потужний бензиновий мотор. Якщо для Японії виробник зарезервував 318-сильну "вісімку", то на ринок Старого світу Land Cruiser вийде, озброєним V8 від Lexus LX570 - об'ємом 5,7 літра і потужністю 381 к.с. Крім того, стало відомо, що японці модернізували і популярний 4,5-літровий турбодизель. Зокрема, його забезпечили фільтром сажі та поліпшеною системою впорскування. Тепер двигун не тільки відповідає екостандартам Euro5, але і має знижене вібронавантаження.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Україні почали продавати "жіночі" "Ланоси"

За офіційними повідомленнями, зі зміною поколінь виробники довели потужність до 286 к.с. при 3 600 об/хв. Крім того, трохи покращені тягові показники - тепер двигун розвиває 650 Нм замість колишніх 615, доступні між 1600 і 2800 об/хв.

Продажі європейської модифікації Toyota Land Cruiser 200 стартують вже в березні.

Зараз ви читаєте новину «Toyota розкрила інформацію про чергову модифікацію Land Cruiser 200». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути