неділя, 06 березня 2016 13:24

ТОП-6 неординарних автомобілів, які служать у поліції
7

У більшості країн не економлять на автомобілях для правоохоронців. Від маневреності та швидкості спецмашин залежить чи доженуть правоохоронці злочинця.

Gazeta.ua пропонує 6 найцікавіших поліцейських автомобілів світу.

В Австрії для міської служби обрали автомобіль A-класу - Smart Fortwo. Хоч автомобіль недорогий та трохи повільний, у щільному трафіку він має високі шанси догнати порушника закону.

Найпотужніший Smart Fortwoo має літровий турбодвигун на 84 к. с., тож для міста цього буде достатньо.

Автор: commons.wikimedia.org
 

У крихітному Люксембурзі на службу в поліцію взяли досить велику Audi Q7 3.0 TDI Quattro. Автомобіль оснащений дизельним 3-літровим двигуном на 240 "коней". Для масивного авто у Q7 досить хороша динаміка - 8,7 сек до першої сотні.

Автор: police-car-photos.com
 
Ще більший автомобіль мають в автопарку американські кополіцейські. Chevrolet Suburban - це величезний позашляховик важить близько 3-х тонн. Ним можна таранити й автобуси, але догнати спорткар буде важко.

Автор: policecararchives.org
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 поліцейських автомобілів під прикриттям

Спорт-купе Audi TT S-line використовують угорські поліцейські. На цьому автомобілі вони зможуть переслідувати злочинців на швидкості 250 км/год. Розгін до 100км/год займе 6 сек.

Автор: police-car-photos.com
 

Автомобіль з неймовірною динамікою Ariel Atom також співпрацює з поліцією. Британські поліцейські їздять на авто, яке розганяється до 100 км/год за 2,7 сек. Його максимальна швидкість - 225 км/год. Проте Atom має недолік - відсутній кузов. Затриманий може випасти з авто, якщо його погано закріпити. Також мала вага унеможливлює таран.

Автор: police-car-photos.com
 

Найдорожчий та найпотужніший поліцейський автомобіль служить у Дубаї. Правоохоронці їздять на Bugatti Veyron, який розганяється до 100/год за 2 сек. Максимальну швидкість це авто навряд досягне, бо по дорогах загального користування важко розігнатися до 407 км/год.

Автор: skyscrapercity.com
 

Зараз ви читаєте новину «ТОП-6 неординарних автомобілів, які служать у поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути