середа, 24 липня 2013 12:13

"Стійте б..ть, чорти, ми зараз із вами будемо базарити" - активісти "СтопХам" у Києві
17

Фото: Фото: auto.bigmir.net

Активісти організації "СтопХам" вийшли на площу Перемоги і вмовляли водіїв переставити автомобілі, припарковані з порушенням правил. Як зазвичай, було багато матів і погроз.

Водій "Хонди" став найяскравішим персонажем рейду, який категорично відмовлявся перепаркуватися і пропонував поза камерою розповісти чому.

Чоловік розлютився і запитав, чому оператор такий розумний і не купив собі автомобіль. А потім заявив: "А тепер стійте б..ть чорти, ми зараз із вами будемо базарити". Зокрема, він запропонував вийти в ринг один на один і обгрунтувати "на..й", як себе вести.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені наплювати на всіх. Паркуюся, де хочу", - у Вінниці обклеїли машини депутатів, суддів та правоохоронців

Під час рейду активісти "СтопХам" переважно "нападали" на таксистів. Реакція на спроби обклеїти їхні машини у всіх була однакова - лайливі погрози з рукоприкладством.

Зазначимо, що активістам "попався" відомий скульптор Олег Пінчук. Побачивши камеру, він добродушно заявив, що молоді люди молодці і все роблять правильно.

Нагадаємо, громадський рух "СтопХам" представлено у всіх країнах колишнього СНД. Уперше він з'явився у Росії. Мета, яку переслідують учасники організації - сформувати у свідомості водіїв звичку паркувати свої машини за правилами дорожнього руху і виховати шанобливе ставлення до інших учасників дорожнього руху, дотримуватися загальноприйнятих норм поведінки і моралі.

/media/video/508404/1_508404.mp4

Зараз ви читаєте новину «"Стійте б..ть, чорти, ми зараз із вами будемо базарити" - активісти "СтопХам" у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути