вівторок, 19 лютого 2013 17:49

"Мені наплювати на всіх. Паркуюся, де хочу", - у Вінниці обклеїли машини депутатів, суддів та правоохоронців
8

У Вінниці члени громадської організації "Подільська громада" боряться з порушниками паркування. Обклеюють наліпками їхні автівки. Великі круглі з надписом: "Мені наплювати на всіх. Паркуюся де хочу", чіпляли на лобове скло машин 19 лютого біля Облдержадміністрації, міського суду та Обласних Управлінь СБУ та МВС.

Близько опівдня, семеро учасників обласного проекту "Стопхам", провчили порушників від Облдержадміністрації. У цей час там проходила сесія. Організатор акції Сергій Сікорський підійшов до білої "Тойоти", яка стояла прямо на пішохідному переході. Запропонував водієві знайти більш санкціоноване місце. Попередив, якщо той не від'їде, вчепить наклейку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні з'являться нові дорожні знаки

"Я тебе тут зараз застрелю", - вискочив водій з машини. Побачивши журналістів з камерами, застрибнув назад та від'їхав.

Один із депутатів попросив в учасників не чіпати його машину. Він вибіг під час сесії рятувати своє авто. Пообіцяв за кілька хвилин відігнати його в інше місце.

"Ми всі вчили правила дорожнього руху. Всі їх знаємо. Але хтось вважає себе дуже модним. Тому наклейки чіпляємо на скло і "Мерседесів", і "Мітцубісі" і на "Москвичі". Ми не боїмося, якщо нам почнуть мститися. Якщо треба, свою візитку залишу, щоб нас довго не шукали. Звичайно розуміємо, хтось захоче і руки до нас потягнути. Нехай спробують. Всіх не переб'ють, нас багато. Нехай сприймають наші дії, як ввічливий натяк на звичайну повагу до інших. Я сам водій, і від того, що неправильно паркуються дуже страждаю", - зауважив Сікорський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 11 центральних вулицях Києва заборонили паркуватись

Біля скверу ім. Козицького до активістів вискочив роззлючений власник "БМВ Х6", яку вже обклеїли. Чоловіку вдалося її швидко віддерти. Вона не встигла закріпитися, бо на вулиці було прохолодно.

"Наклейки виготовляли за власний рахунок. Нас зібралося семеро осіб. Замовили 35 штук. Вийшло недорого", - додав Сікорський.

Ніхто з водіїв не намагався фізично завадити активістам. Ті автомобілісти, до яких підходили громадські діячі з проханням перепаркуватися, одразу від'їжджали.

Зараз ви читаєте новину «"Мені наплювати на всіх. Паркуюся, де хочу", - у Вінниці обклеїли машини депутатів, суддів та правоохоронців ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути