вівторок, 02 грудня 2014 18:16

Стали відомі найпопулярніші автомобільні кольори

Стали відомі найпопулярніші автомобільні кольори

Білі автомобілі в 2014 році виявилися найпопулярнішими в світі. Друге місце посіли з машини з чорним кузовом. У першу п'ятірку потрапили також сірий, коричневий і червоний відтінки.

Відповідні дані у своєму дослідженні опублікував найбільший у світі постачальник лакофарбових матеріалів для автовиробників компанія PPG Industies.

Експерти відзначили, що білі машини продовжують набирати популярність. Порівняно з результатом минулого року таких автомобілів стало на три відсотки більше. При цьому транспортні засоби з сріблястим відтінком кузова все менше подобаються автомобілістам: падіння за два минулих роки склало сім відсотків.

За прогнозами фахівців PPG Industies, в 2015 році популярність автомобілів з кузовами натуральних відтінків, наприклад, коричневим і помаранчевим, буде зростати. Очікується також збільшення попиту на машини з металізованими відтінками: олов'яним, бронзовим і золотистим. Популярність останніх пояснюється тим, що аналогічні кольору часто зустрічаються на ювелірних прикрасах, меблів і в промисловому дизайні.

У 2013 році найбільш популярним також був білий колір. На нього припало 25 відсотків всіх автомобілів. Друге місце тоді дісталося сріблястому відтінку і чорному кольору (19 відсотків), а сірі машини замкнули першу трійку (12 відсотків).

 

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі найпопулярніші автомобільні кольори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути