понеділок, 03 жовтня 2016 19:40

Спеціалісти Subaru провели тренінг із безпеки
16

Фото: Юрій Кардашевський

Цими вихідними відбулася чергова акція Subaru Safety Drive у салоні "ВіДі-Стар". Це другий подібний захід від японської марки автомобілів, організований у Києві.

Попередня акція Subaru Safety Drive відбулася в автосалоні "Інтерциклон" 24-25 вересня.

Під час акції гостей вчать надавати медичну допомогу, якщо виявили непритомну людину або при ДТП. Показали, як правильно витягувати потерпілого з автомобіля.

Також фахівці продемонстрували функції пасків безпеки. На Subaru Safety Drive можна випробувати відчуття при спрацьовуванні паска безпеки на спеціальному тренажері. Він імітує зіткнення автомобіля на швидкості 10 км/год. Також у салоні показали роботу подушки безпеки на стенді з кермом.

За словами організаторів акції, мало водіїв знають, як поводитися при ДТП та надавати першу медичну допомогу. Навіть не всі знають, де в людини розташоване серце, щоб зробити результативний масаж серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в Україні тюнінгують Subaru Impreza WRX STI

Щоб відпрацювати екстрені маневри, запропонували симулятор керування автомобілем Subaru. На акції пропонують і розваги та тест-драйви. Зокрема, можна подивитися 360-градусне відео. Для випробування представили 3 моделі японської марки – XV, Forester та Outback.

Subaru XV – це компактний кросовер із системою постійного повного приводу. Спочатку співвідношення розподілу крутного моменту на передню та задню вісь становить 60/40, але може мінятися під час руху. Модель Forester – більший кросовер із кращою прохідністю та меневреністю на бездоріжжі. Універсал підвищеної прохідності Subaru Outback також має систему повного приводу. Для цих моделей в Україні пропонують двигуни з опозитним розташуванням циліндрів. Такі агрегати працюють із безступеневим варіатором Lineartronic або механічною коробкою перемикання передач.

Наступна акція Subaru Safety Drive відбудеться 8-9 жовтня в автосалоні "Богдан-Авто Поділ".

Нагадаємо, 14 травня 1966 року японський автовиробник Subaru почав використовувати опозитні двигуни на своїх автомобілях.

Зараз ви читаєте новину «Спеціалісти Subaru провели тренінг із безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути