середа, 11 вересня 2013 13:37

Зі столичних дворів зникнуть кинуті автомобілі

Зі столичних дворів зникнуть кинуті автомобілі

Столична влада почала боротися з покинутими на подвір'ях старими автомобілями.

"Нещодавно до нас надійшла скарга від жителів двору в центрі міста, в якому вже десяток років стоїть іржавий "Москвич". Ми його вивезли на майданчик, і через півроку, якщо не з'явиться господар автомобіля, його утилізують", - розповіли газеті Вести в департаменті благоустрою КМДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В столиці найчастіше викрадають ВАЗи

За їх даними , в кожному районі столиці таких покинутих машин більше сотні. Але ресурсів у самого департаменту на прибирання не вистачає. "Цього року були скарги по вул. Олійника та вул. Московської . А прибрали всього одну машину, бо тільки раз з'явилася можливість виділити бригаду. Вся техніка зайнята демонтажем незаконно встановлених кіосків. Також є проблема з демонтажем тих автомобілів , які стоять з держномерами, у них є власники , але знайти їх неможливо - авто могло вже кілька разів перепродаватися або власник давно виїхав за кордон", - кажуть у департаменті.

Тепер у мерії розробляють правила збирання таких машин. " Можливі два варіанти: ми робимо розпорядження КМДА і вивозимо це авто на майданчик , там воно чекає півроку свого господаря - якщо він не з'явиться , то його можуть утилізувати. Або прибираємо його за рішенням суду " , - пояснюють у мерії.

Зараз ви читаєте новину «Зі столичних дворів зникнуть кинуті автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути