субота, 01 червня 2013 05:21

SIA-2013: іранський автомобіль Saipa у повній комплектації продають за 71 600 гривень
12

Фото: Фото: Володимир Мукан

На Київському міжнародному автосалоні SIA-2013 показали іранський автомобіль Saipa Tiba. Його продаватимуть в Україні.

Седан Saipa Tiba  виглядає сучасніше, ніж Saipa 131, яку привозили на SIA два роки тому. Tiba має обтічний кузов із великими вікнами та фарбованими бамперами.

Салон автомобіля, як для його класу, просторий. У ньому зручно сяде 5 осіб. Причому пасажири заднього сидіння не впиратимуться головою об стелю.  Всі перемикачі та кнопки  знаходяться у звичному для них місці, перемикаються легко без особливих потуг.  Зазори пластикових панелей торпеди та салону рівномірні.  Багажник машини великий, але спинка заднього сидіння не розкладається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-річна дівчинка ледве вижила після розваг у аквапарку

"Це перша модель, спроектована у Ірані. Це наша гордість. До того у нас випускали французькі та корейські моделі, - розповідає Алі Ентезарі, директор із продажу і сервісного обслуговування марки Saipa. – Машина вдало спроектована, доволі проста й дешева в обслуговуванні. Має багату  базову комплектацію із кондиціонером, передніми електросклопідйомниками, гідро підсилювачем керма, магнітолою та електроприводом дзеркал".

Машину в найдорожчій версії оснащують легко сплавними дисками, двома подушками безпеки та ABS.

В усіх трьох комплектаціях машина має бензиновий 1,5-літровий двигун на 80 к.с.Він в парі із 5-ступеневою коробкою передач розганяє автомобіль до 100 км/год за 13,55 секунди. Максимальна швидкість машини 179 км/год. У змішаному циклі автомобіль споживає 6,1 л пального на 100 км.

Вартість Saipa Tiba у найдешевшій комплектації 67770 грн, у найдорожчій - 71 600 грн.

Зараз ви читаєте новину «SIA-2013: іранський автомобіль Saipa у повній комплектації продають за 71 600 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути