середа, 25 листопада 2015 14:34

Росія хоче продавати Lada Vesta в Україні
4

Lada Vesta
Фото: autonews.ru
Lada Vesta
Lada Vesta
Lada Vesta

АвтоВАЗ має намір продавати Lada Vesta в Україні та всіх країнах СНД. Про це повідомляє Avtoblog.

Як заявили у компанії АвтоВАЗ, Росія хоче повернутися на ринки всіх країн СНД. Зокрема, їх цікавить Україна та Касахстан.

У Казахстані вже стартували продажі Lada Vesta. Якщо ВАЗ зуміє показати хороші продажі цієї моделі, Vesta планують продавати ще й у Єгипті.

Модель обіцяють випускати у трьох кузовах: седан, хетчбек та універсал. 16-клапанний двигун об'ємом 1,6 літра на Vesta розвиває 106 кінських сил, але через рік для цієї моделі зроблять 1,8-літровий двигун. За даними виробника, Lada Vesta розганяється до 100 км/год за 11,8 секунд, а максималка — 178 км/год.

Ціна на новинку від Lada в Росії – майже 8 тис. доларів.

Також Lada випустила версію пресіум-класу, за власним переконанням, Lada Vesta Signature. Сама ж назва, за словами розробників, має підкреслити ексклюзивний статус і максимальний комфорт ВАЗівської новинки. "Преміум-версія" є довшою 250 міліметрів і довшою за звичайну "Lada Vesta". На 200 міліметрів стане довшим простір салону ззаду. Signature оснащуватимуть 1,8-літровим двигуном. Агрегат запрацює спільно з автоматизованою трансмісією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АвтоВАЗ відновить поставки автомобілів в Україну

Нагадаємо, під час тест-драйву Lada Vesta журналісти виявили ряд дефектів, серед яких неякісні матеріали інтер'єру, кріплення шумоізоляції на колісних арках звичайними скріпками. Також здивували ручні склопідйомники, в яких залишився дизайн від ВАЗ 2108. Петлі кришки багажника не ховаються у якісь ніші чи під обшивку, тому можуть придушити вантаж.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче продавати Lada Vesta в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути