середа, 18 грудня 2013 16:48

Росіяни випустять свій "Mercedes" на основі президентського лімузина

Автомобілі, випущені в рамках російського проекту "Кортеж", будуть поставлятися не тільки для россійського урядового гаража. Планується вивести на ринок цілу лінійку автомобілів, доступних широкому колу споживачів.

"Те, що мені вдалося побачити, вселяє певний оптимізм. Розробки цікаві. Буде хороша машина - будемо її замовляти і активно використовувати. Але мова йде не тільки про створення лімузина для глави держави, керівника уряду. Поставлено завдання створити цілу лінійку автомобілів, доступних широкому колу споживачів. Буде краще Mercedes? Поживемо - побачимо... Але можливості для цього, науковий і промисловий потенціал для реалізації такого амбітного проекту є", - розповів керуючий справами президента Володимир Кожин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі тюнери допрацювали розкішне купе Mercedes-Benz CLS63 AMG

Ринкова вартість автомобілів, створених в рамках проекту, складе від 60 тис. доларів.

"Сумніваюся, що нижня межа їх вартості, особливо якщо говорити про седані, буде менше 2 мільйонів рублів", - зазначив міністр промисловості Денис Мантуров.

 
Зараз ви читаєте новину «Росіяни випустять свій "Mercedes" на основі президентського лімузина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути