середа, 19 грудня 2012 14:46

Renault хоче побудувати ультрабюджетну модель вартістю 5,5 тисячі євро

Renault хоче побудувати ультрабюджетну модель вартістю 5,5 тисячі євро
Фото: vesti.ru

Концерн Renault-Nissan планує вивести на азіатський ринок модель, вартість якої не повинна перевищити 5,5 тис. євро.

Головним завданням для Жерара Детурбе, керівника програми бюджетних автомобілів концерну Renault-Nissan, зараз стало зміцнення позицій виробника в сегменті доступних автомобілів в Індії. Там зараз панують Maruti Suzuki з моделлю Alto і Hyundai з хетчбеком Eon.

Передбачається, що швидкорослий індійський ринок зможе забезпечити новій бюджетній моделі вражаюче зростання продажів. Заради цього представник Renault навіть перебрався до Індії.

За його словами, Індія - це єдина країна в світі, де на ринку присутні сучасні автомобілі за такими низькими цінами. Як вважає Детурбе, якщо новинка добре себе зарекомендувала у таких суворих умовах, як індійський ринок, то в будь-якій країні, де немає такої конкуренції, їй буде цілком комфортно.

Таким чином, не можна виключати можливості виведення майбутніх ультрабюджетних автомобілів Renault і на інші ринки, що розвиваються, в числі яких агентство Automotive News називає, наприклад, Бразилію та Росію.

Варто відзначити, що раніше повідомлялося про намір Renault розробити відразу дві доступних моделі за ціною 5,5 тис. і 3 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Renault хоче побудувати ультрабюджетну модель вартістю 5,5 тисячі євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути