четвер, 30 жовтня 2014 18:05

Porsche показали найрозкішнішу версію хетчбека Panamera
5

Компанія Porsche поділилася зображеннями найрозкішнішої версії хетчбека Panamera під назвою Exclusive Series. Офіційна прем'єра новинки, яка вийде обмеженим тиражем в 100 екземплярів, пройде на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді цього року.

В основі Porsche Panamera Exclusive Series лежить модифікація Turbo S Executive з подовженою на 150 мм колісною базою. Кожен з 100 автомобілів буде пофарбований вручну для отримання особливого візуального ефекту: в районі дверних ручок чорний колір буде плавно перетікати в коричневий. Крім того, Porsche Panamera Exclusive Series буде відрізнятися чорними повітрозабірниками на передньому бампері і 20-дюймовими колісними дисками.

В обробці салону автомобіля застосовуються дорогі породи дерева, а також м'яка шкіра ручної вичинки. Крім того, для задніх пасажирів передбачена мультимедійна система з 10,1-дюймовими екранами, доступом в інтернет, вбудованими відеокамерами, DVD-програвачами і бездротовими навушниками. Також ексклюзивна Panamera оснащена аудіосистемою Burmester і спеціальними табличками з вказанням індивідуального номера кожної машини.

У рух Porsche Panamera Exclusive Series буде приводити 4,8-літровий двигун V8 потужністю 570 к.с., який поєднується з роботизованою трансмісією PDK. Розгін з місця до 100 км/год у такий "Панамери" займає 3,9 секунди, а максимальна швидкість складає 310 км/год.

Автомобіль Porsche Panamera Exclusive Series вже доступний для замовлення. В Європі автомобіль оцінюється мінімум в 249 877 євро.

Зараз ви читаєте новину «Porsche показали найрозкішнішу версію хетчбека Panamera». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути