середа, 12 липня 2017 18:05

Полюють на нетверезих водіїв та не ховаються в кущах: минув перший місяць служби дорожньої поліції

За перший місяць роботи співробітники відомства затримали 179 автомобілів, повідомляють у прес-службі Національної поліції України.

Всього за цей час дорожні поліцейські оформили 12 071 адміністративних правопорушень. 337 з них — за водіння у стані алкогольного сп'яніння. Також правоохоронці виявили більше 30 кримінальних правопорушень, пов'язаних із збутом та зберіганням наркотиків, підробкою та використанням фальшивих документів.

Автор: Національна поліція України
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДАІ по-новому: як в Україні працюватиме дорожня поліція

В управлінні наголошують, що взяли курс на прозорість. Дорожні правоохоронці не ховаються від водіїв і не влаштовують засідки у кущах.

Під контроль дорожніх патрульних з перших днів роботи надали 1200 км доріг міжнародного значення. Планують, що до осені дорожня поліція запрацює в усіх містах країни. Патрульні зможуть реагувати не тільки на порушення ПДР і громадської безпеки, а й на повідомлення про правопорушення за маршрутом їхнього патрулювання. Найближчим часом для них обладнають 8 постів на дорогах, де раніше розташовувалася ДАІ - дорожні станції патрульної поліції. У майбутньому автомобілі дорожньої поліції забезпечать камерами вимірювання швидкості.

Зараз ви читаєте новину «Полюють на нетверезих водіїв та не ховаються в кущах: минув перший місяць служби дорожньої поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути