понеділок, 20 листопада 2017 10:30

Показали концепткар Lexus LC 500
12

Японський автомобільний бренд Lexus оснастив новий концепткар LC 500 масивними 24-дюймовими дисками.

Прообразом LC 500 став концепткар Lexus LF-LC. Його презентували у в 2012 році, пише avtodream.

Автомобіль має футуристичний дизайн. У нього довгий капот, короткі звіси та м'язисті колісні арки. Фари складаються трьох світлодіодних прожекторів. В основі нового купе - модульна платформа GA-L. Посадка за кермом в LC 500 низька.

Автор: carscoops
 

Колісні диски Tecnica Tec 3.3 для купе Lexus LC500 розробили фахівці всесвітньо відомої фірми Forgiato Wheels. Це - масивні 24-дюймові поліровані диски з безліччю спиць. Авто "взули" у низькопрофільні шини Pirelli P Zero Nero.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 500 км/год: показали найшвидший у світі автомобіль

Салон автомобіля шкірний. Крім того, він оздоблений оксамитовою алькантарою, алюмінієм та карбоном. У нового Lexus - кольоровий дисплей. Ним можна управляти за допомогою тачпада. У спинки передніх крісел вмонтували два дисплеї. Усі крісла в LS оснащені обігрівом, вентиляцією і функцією масажу.

LC 500 оснастили 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач виробництва Aisin. Під капотом 5-літровий V-подібний двигун на 8 циліндрів. Він розвиває потужність у 477к.с. Піковий крутний момент досягає 540 Нм. Максимальна швидкість - більше 270 км / год. До "сотні" розганяється за 4,7 с.

Японський бренд автомобілів преміум-класу Lexus презентував на автосалоні у Токіо концептуальний седан LS + Concept. Новинка побудована на базі великого седана LS п'ятої генерації. Автомобіль має лазерні фари і унікальні задні габаритні вогні. Замість звичних дзеркал заднього виду на встановлені маленькі камери. Седан Lexus LS + Concept оснастили системою Highway Teammate. Вона забезпечує автономне водіння.

Зараз ви читаєте новину «Показали концепткар Lexus LC 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути