четвер, 17 листопада 2016 13:38

Після нового року Hyundai виведе на ринок спортивну версію популярного седана

Після нового року Hyundai виведе на ринок спортивну версію популярного седана

Hyundai презентував спортивну модифікацію свого седана Genesis G80 3.3T Sport. Цей автомобіль анонсували влітку під час прем'єри базового G80, який прийшов на зміну Hyundai Genesis.

Новинка обладнана 3,3-літровим двигуном, який поєднується з перенастроєним на спортивний лад 8-діапазонним автоматом. Про це повідомляє gogetnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороша керованість і багата комплектація - тест-драйв нового Nissan Qashqai

Візуально Genesis G80 відрізняється від стандартного седана темною хромованою радіаторною решіткою, агресивнішим переднім бампером із додатковими повітрозбірниками і 19-дюймовими легкосплавними дисками.

Передбачені два ексклюзивні кольори кузова - білий Polar Ice і червоний Sevilla Red. Машина буде доступна в відтінках Casablanca White, Caspian Black і Himalayan Grey. У салоні встановили шкіряні спортивні сидіння, кермо та педалі з алюмінієвими накладками.

Новий Hyundai з'явиться на ринку на початку наступного року.

Компанія Hyundai відмовилася від випуску купе Genesis. Таке рішення прийняли через плутанину між моделлю Genesis і однойменною окремою маркою.

Зараз ви читаєте новину «Після нового року Hyundai виведе на ринок спортивну версію популярного седана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути