понеділок, 02 липня 2012 09:44

Новий Ford Mondeo помітили на дорожніх тестах
7

Седан для Старого світу отримає розширену лінійку силових агрегатів
Нове покоління Ford Mondeo можуть показати на Паризькому автосалоні
Тестові прототипи седана вже помічені на європейських дорогах
Седан вважається ще однією глобальною моделлю концерну
Імовірно, новий Ford Mondeo у продаж надійде на початку наступного року

Нове покоління Ford Mondeo можуть показати на Паризькому автосалоні: тестові прототипи седана вже помічені на європейських дорогах. Втім, ніяких сюрпризів не передбачається: седан вважається ще однією глобальною моделлю концерну, а значить, буде майже ідентичний північноамериканському Ford Fusion.

Тестовий прототип нового седана в його умовно-європейської модифікації попався на очі фотографам під час випробувань на альпійських дорогах. Найімовірніше, підвіска седана разом зі зміною імені з Fusion на Mondeo все ж зазнає процедуру переналаштування під європейські переваги. Крім того, повідомляється, що під європейські стандарти буде модернізована і світлотехніка.

Отримає седан для Старого світу і розширену лінійку силових агрегатів. Зокрема, її поповнять 1,6-літровий дизель і турбомотор з сімейства EcoBoost об'ємом 2,0 літра. Не можна скидати з рахунків і можливість застосування гібридної силової установки.

Раніше повідомлялося, що саме на Ford Mondeo нового покоління дебютує новітня система безпеки, що включає надувні ремені для задніх пасажирів. Вбудовані в ремені подушки безпеки надуваються за 40 мілісекунд і спрацьовують тільки у випадку серйозної аварії.

Імовірно, новий Ford Mondeo дебютує на Паризькому автосалоні, а в продаж надійде на початку наступного року. Ще через рік в сімействі з'явиться версія в кузові "універсал".

Зараз ви читаєте новину «Новий Ford Mondeo помітили на дорожніх тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути