понеділок, 16 вересня 2013 14:57

Новий бюджетний седан Chery має кермо обтягнуте шкірою та мультимедійний центр
12

Фото: Фото: Володимир Мукан

На "Автошоу на Столичному", що проходило у Києві 14-15 вересня, китайський автовиробник Chery привіз новий 4-дверний седан В-класу Chery А-19. Машина має сучасний дизайн - кузов зі злегка дутими бамперами та великими вікнами виглядає пропорційно й збалансовано. Новинка снащена блокфарами із "ходовими вогнями" і ксеноновою оптикою Bosch, масивною хромованою решіткою радіатора та переднім і заднім парктроніком.

Двері автомобіля зачиняються легко без зайвих зусиль. Є внутрішня обшивка кришки багажника. Він, до речі, як і в іншої новинки Arizzo-7, кріпиться не на петлях, а на амортизаторах. Таке рішення для збільшення простору в багажнику пропонують деякі європейські автовиробники у моделях від 140 тис. грн.

Салон Chery А-19 світлий. Сидіння обтягнуті шкірзамінником, кермо й підлокітник – справжньою шкірою. Пластик на торпедо комбінований. Центральна частина торпеди, де розташований мультимедійний центр, оздоблена пластиком, покритим рояльним лаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футуристичний дизайн і космічна динаміка - Топ-5 машин, які могли б борознити Галактику

Панель приладів виглядає стильно, добре читається. Нагадує стиль Opel. Прикро здивувало, що на внутрішній стороні козирка переднього пасажира не вмонтоване макіяжне дзеркало.

"Ця машина створить на ринку конкуренцію "ЗАЗ Ланос", "ЗАЗ ВІДА", "ЗАЗ Форца", Geely MK, Lada Priora та іншим, - каже продавець консультант автосалону Костянтин Чибичик. – Ця машина вирізнятиметься багатим оснащенням як для свого класу та невисокою ціною. Машина коштуватиме 80-90 тисяч гривень".

Поки не відомо, які опції входитимуть у базову комплектацію, натомість повну оснащуватимуть кондиціонером, 4-ма електросклопідйомниками, панорамним люком, мультимедійним центром, кнопками керування мультимедійником на кермі, литими дисками, переднім і заднім парктроніком тощо.

"Автомобіль комплектуватимуть удосконаленим 1,5-літровим двигуном австрійської розробки потужністю 109 к.с. Він в парі із 5-ступеневою механічною коробкою передач розганяє машину до 100 кілометрів за годину швидше, ніж за 12 секунд.

Продажі нового легковика в Україні найімовірніше почнуться наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Новий бюджетний седан Chery має кермо обтягнуте шкірою та мультимедійний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути