понеділок, 17 жовтня 2016 12:58

Нові будинки будуватимуть із зарядками для електромобілів

Нові будинки будуватимуть із зарядками для електромобілів
autodriving.net

В Євроропейському союзі прийняли закон, який передбачає спеціальні зарядки для електромобілів при будівництві чи реставрації будинків.

У документі не вказали, який саме тип зарядного пристрою має бути в будинку, повідомляє Gas2.

Ціна встановлення зарядного пристрою в процесі будівництва, поки стіни ще відкриті, невисока — це дешевше, ніж наймати електрика потім, коли все вже готове. Втім, набагато важливіший сам факт появи такого закону. Розвинена інфраструктура зарядних станцій допоможе переконати покупців швидше перейти на електричний транспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai стане першим офіційним дилером електромобілів в Україні

Європейські країни випереджають США у сфері планування майбутнього розвитку. Німецький бундесрат (верхня палата парламенту) минулого тижня проголосував за рекомендацію Євросоюзу заборонити після 2030 року продаж автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння. Норвегія і Нідерланди закликають зробити це до 2025 року.

У Штатах, навпаки, намагаються знайти способи дозволити експлуатувати величезні пікапи і позашляховики аж до початку XXII століття. У Конгресі і автомобільній промисловості налаштовані на те, що треба захистити свободу американців керувати автомобілями, які споживають 4,55 л. пального на кожні 32 км. або навіть меншу відстань.

Нагадаємо, гібрид Mercedes-Benz S500e отримає бездротовий зарядний пристрій. Це станеться вже наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Нові будинки будуватимуть із зарядками для електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути