середа, 03 лютого 2016 18:33

МВС спростовує можливість реєструвати нерозмитнені авто

МВС спростовує можливість реєструвати нерозмитнені авто
фото: facebook.com

Днями у Львові створили "Транспортно-реєстраційну Службу Народу", яка обіцяла реєструвати нерозмитнені автомобілі.

Вона самовільно взяла на себе повноваження щодо реєстрації транспортних засобів, видачі номерних знаків і свідоцтв про реєстрацію невстановленого зразка.

Зареєстрований таким чином транспорт не можна експлуатувати на території України, а за використання таких "номерів" та "документів" передбачена відповідальність. Про це повідомляє AUTO-Consulting з посиланням напрес-службу Міністерства Внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові з'явилась служба, яка незаконно реєструє авто з ЄС

Невідомі особи, дії яких мають ознаки складу кримінального злочину, через соціальні мережі закликають усіх скористатися правом, нібито визначеним Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні".

Головний сервісний центр МВС України застерігає автомобілістів, щоб вони не стали жертвами шахраїв. Документи на автомобілі та номерні знаки можуть бути видані тільки сервісними центрами МВС, оскільки виключно саме такий порядок передбачає чинне законодавство України.

Державна реєстрація транспортних засобів в Україні передбачена Законом України "Про дорожній рух", а повноваження на її здійснення статтею 34 цього Закону надано тільки територіальним органам Міністерства внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «МВС спростовує можливість реєструвати нерозмитнені авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути