середа, 21 грудня 2016 17:17

Міністри Насалик і Омелян стимулюватимуть українців пересідати в електромобілі

Міністри Насалик і Омелян стимулюватимуть українців пересідати в електромобілі

У четвер, 22 грудня, Міністр інфраструктури Володимир Омелян разом з Міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом проведуть брифінг для журналістів та розкажуть про спільну національну ініціативу "Електросьогодні" (Е2D), яка спрямована на "створення в Україні умов для стимулювання громадян до переходу з бензинових та дизельних автомобілів на електромобілі".

Про це повідомляють прес-служби міністерств і запрошують представників ЗМІ на акредитацію.

О 14:00 в "Українському домі" (вул. Хрещатик, 2) розпочнеться круглий стіл за участі співініціаторів проекту від Міністерства інфраструктури України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Державного автомобільного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору). На ньому будуть обговорюватися основні цілі та першочергові кроки для реалізації національної ініціативи "Електросьогодні" (Е2D).

Повідомляють, що після заходу, організованого за дорученням прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, урядовці представлять громадськості пілотні ініціативи щодо переходу України на електромобілі, які першими будуть запущені в роботу.

Також після спільного брифінгу о 15:00 розпочнеться підсумкова річна прес-конференція керівника Міненерговугілля Ігоря Насалика. Міністр привітає колег із професійним святом – Днем енергетика України – та розповість про результати роботи енергетичної галузі 2016 року, а також про перспективні плани міністерства на 2017-й.

План спільних заходів на 22 грудня 2016 року (четвер):

14:00 – Круглий стіл на тему "Електросьогодні" (E2D)
14:40 – Спільна прес-конференція міністрів Омеляна та Насалика
15:00 – Підсумкова річна прес-конференція міністра Ігоря Насалика

Зараз ви читаєте новину «Міністри Насалик і Омелян стимулюватимуть українців пересідати в електромобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути