четвер, 14 листопада 2013 17:14

Мілевський замінить розбите Ferrari дешевим корейським автомобілем

Артем Мілевський проміняє свій розбитий в Туреччині Ferrari на KIA. Про це розповів агент форварда "Газиантепспора" Каміль Маммадов.

"У кожного гравця команди є машина від клубного спонсора, KIA. Пересяде на неї. Можливо, краще найняти водія? Ні, думаю, буде водити сам", - розповів агент.

"Диво, що під час ДТП постраждала тільки машина, а не Артем. Якщо, звичайно, не брати психологічну сторону. Він пережив сильний стрес. У зв'язку зі трапилося в команді йому дали день відпочинку", - додав Маммадов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нечуване східне марнотратство - під Токио згнивають десятки японських автомобілів

Нагадаємо, що вчора Мілевський на об'їзній дорозі Газіантепа не впорався з керуванням та влетів у огорожу.

За даними турецьких ЗМІ, Артем поспішав з аеропорту на тренування. Їхав на великій швидкості і не впорався з керуванням. Поліція після експертизи зробила висновок: Мілевський був нетверезий. У його крові виявили 1,31 проміле алкоголю. А от київська подруга Артема - телеведуча Валерія Крук, відома як Кульбаба, - цієї інформації не вірить. Стверджує - футболіст в Туреччині спиртного не вживає.

Як виявилося "воскресити" Ferrari Мілевського таки реально - для цього Артему треба викласти 1,5 мільйона гривень і чекати три місяці.

 

Зараз ви читаєте новину «Мілевський замінить розбите Ferrari дешевим корейським автомобілем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути