вівторок, 17 жовтня 2017 10:15

Mercedes-Benz відкликає більше мільйона авто по всьому світу

Mercedes-Benz відкликає більше мільйона авто по всьому світу
Mercedes-Benz відкличе моделі класу A, B, C і E, які випустили у 2012-2018 рр. Також відкличуть моделі класу CLA, GLA і GLC Фото: відкриті пошукові мережі

Більше 1 млн автомобілів Mercedes-Benz планують відкликати по всьому світу. Таке рішення у концерні Daimler AG прийняли через проблеми з подушками безпеки у цих машинах.

В Америці відкличуть близько 495 тис. машин, у Великій Британії — 400 тис., а в Канаді — 76 тис., повідомляють Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche недопрацював з автомобілями

Через дефект передня подушка безпеки водія може помилково розкриватися. Через цю несправність кілька водіїв уже встигли отримати незначні забої. Смертельних випадків не фіксували.

У компанії планують відкликати моделі класу A, B, C і E, які випустили у 2012-2018 рр. Також відкличуть моделі класу CLA, GLA і GLC.

У мережі з'явилося перше офіційне зображення фургона Mercedes-Benz Sprinter 2018. Комп'ютерний графічний малюнок показали в Атланті (США) на Північноамериканський виставці комерційних автомобілів North American Commercial Vehicle Show (NACV).

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz відкликає більше мільйона авто по всьому світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути