понеділок, 04 січня 2016 15:53

КрАЗ випустить 4-вісний самоскид без капота
4

КрАЗ-7233С4
КрАЗ-7233С4

Цього року на кременчуцькому заводі випускатимуть КрАЗ-7233С4 - самоскид, в який можна завантажити 26 тонн. Про це повідомляє Автоцентр.

Основне призначення самоскида - експлуатація в дорожньому і промисловому будівництві, на розробках родовищ корисних копалин, транспортування сипучих і навалочних вантажів масою до 2 тонн на кубометр.

Вантажівку оснащуватимуть двигуном із нормами викидів Євро-5. Ця модель матиме платформу оригінального напівкруглого перетину об'ємом 20-кубометрів з заднім відкидним бортом. Дві передні осі автомобіля – керовані, дві задні - ведучі. Маса спорядженого автомобіля – 15,5 тонн, повна маса – 41,5 тонн. Завдяки безкапотному компонуванню зменшився градус повороту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КрАЗ матиме замовлення й після АТО — експерт

Автомобіль КрАЗ-7233С4 оснащений високоергономічною кабіною, в якій розташований рульовий механізм інтегрального типу з додатковим силовим циліндром, функціональна панель приладів, просторе спальне місце та інші додаткові опції, що забезпечують меншу стомлюваність під час роботи водія.

Нагадаємо, цьогоріч Кременчуцький автозавод наростив виробництво машин завдяки замовленням Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ випустить 4-вісний самоскид без капота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути