середа, 25 листопада 2015 11:53

КрАЗ почав виробництво мобільних відділень "Ощадбанку"
5

Фото: autoconsulting.com.ua

"Ощадбанк" отримав перші броньовані мобільні відділення на базі вантажівок КрАЗ-6322. Про це повідомило видання Autoconsulting.

Це унікальне банківське відділення, аналогів якому нема у світі. Мобільне відділення банку — це унікальна українська розробка. У вантажівку розмістили усе необхідне для проведення в автономному режимі всі банківські послуги як у прифронтових населених пунктах, так і військовослужбовцям.

"КрАЗ обрали в результаті відкритого тендеру, в якому брали участь також MAN, Mercedes, Scania, Ford. Вартість такого броньованого мобільного відділення - 7,6 млн гривень, але це в рази дешевше, ніж пропонували конкуренти", - зазначив голова "Ощадбанку" Андрій Пишний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АвтоКрАЗ" показав відеопрезентацію нового бронемобіля для української армії

КрАЗ-6322, на базі якого зробили банківське відділення оснащений 9-літровим двигуном Ford. Запас ходу становить 1250 км. Завдяки системі повного приводу мобільне відділення банку може без проблем пересуватися бездоріжжям.

Мобільне банківське відділення на шасі КрАЗ - повністю автономне. Тут є не тільки супутниковий зв'язок, системи відеоспостереження, а й зона харчування і гігієни для комфорту банківських працівників.

Мобільні банківські відділення повністю броньовані, оснащені сигналізацією і "тривожними кнопками", є система пожежогасіння, кондиціонування, вентиляції, дистанційного зв'язку, переговорні пристрої, автономне електропостачання.

Крім цього, в таких КрАЗах є все необхідне обладнання для функціонування банківського відділення. В мобільних відділеннях можуть не тільки видати готівку або пенсії, а й оформити депозити, видавати банківські картки, здійснювати перерахування та інші банківські послуги.

Поява таких відділень зумовлена тим, що на Донеччині були закриті 60% відділень "Ощадбанку", а на Луганщині закрили 65% відділень.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ почав виробництво мобільних відділень "Ощадбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути