пʼятниця, 22 липня 2016 11:37

Корейці підготували гоночну версію кросовера SsangYong Tivoli
5

Фото: motor.ru

Компанія SsangYong підготувала гоночний варіант кросовера Tivoli. Машина призначена для виступів на чемпіонаті Іспанії з позашляхових автоперегонів.

Також автомобіль може взяти участь в будь-якому міжнародному чемпіонаті, що проводиться під егідою FIA, куди допускають машини категорії T1.2 (повний привід і дизельна силова установка). Так, наприклад, Tivoli з 22 по 24 липня буде брати участь в ралі-рейді "Баха Арагон", повідомляє Motor.

Гоночний SsangYong Tivoli оснащений 6-циліндровим бітурбованим дизельним мотором об'ємом 3 л. (потужність не вказують. Максимальний крутний момент - 740 Нм) і 6-ступеневою секвентальною коробкою передач Sadev.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: SsangYong офіційно представив Tivoli XLV

Автомобіль має диференціал підвищеного тертя, 8 регульованих амортизаторів Ohlins з ходом в 250 мм, гальма АР з 360-мм дисками, 16-дюймові диски з шинами Michelin.

Цивільний SsangYong Tivoli дебютував в листопаді 2014 року, а в березні 2016-го була представлена його подовжена 7-місна модифікація XLV. Модель продається на європейському ринку з 1,6-літровим дизелем потужністю 115 сил (300 Нм) і 128-сильним бензиновим агрегатом того ж обсягу. В Іспанії Tivoli коштує від 15,9 тисячі євро.

Нагадаємо, південнокорейський концерн SsangYong планує випустити кросовер-кабріолет Tivoli.

Зараз ви читаєте новину «Корейці підготували гоночну версію кросовера SsangYong Tivoli». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути