четвер, 04 серпня 2016 12:59

Концепт Mitsubishi XM запустять в серійне виробництво

Концепт Mitsubishi XM запустять в серійне виробництво
drive.ru

Японський автовиробник Mitsubishi випустив рендерне зображення концепту, світова прем'єра якого відбудеться на Індонезійському міжнародному автосалоні за тиждень.

Автомобіль - поєднання кросовера і мінівена: звідси і назва XM — crossover (X) і MPV (M). Дизайн створили у стилістиці Dynamic Shield, повідомляє Drive.

У ньому за відносно невеликих розмірів машини (точних параметрів ще немає) вдалося поставити 3 ряди сидінь на 7 осіб. Розробники повідомляють про пристойний запас простору в ширину і про високий кліренс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В інтернеті з'явилися фото оновленого Mitsubishi Lancer

Крім концепту XM, компанія покаже на автошоу кілька серійних машин для місцевого ринку. У тому числі позашляховик Pajero Sport в звичайному і лімітованому (Limited Edition) варіантах, а також хетчбек Mirage 2017 модельного року з доопрацьованими зовнішністю і салоном.

Салон відкриють 11 серпня в Тангерангі. Тоді виробник і викладе більше подробиць про новинку. Не завжди виставкові прототипи Mitsubishi перетворюються в серійні моделі. Але на цей раз саме такий випадок: невеликий кросовер-мінівен, який запозичить елементи зовнішності концепту XM, в жовтні 2017-го встане на конвеєр нового заводу в індонезійській префектурі Бекаси.

Нагадаємо, українські патрульні отримають гібридні кросовери Mitsubishi.

Зараз ви читаєте новину «Концепт Mitsubishi XM запустять в серійне виробництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути