Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2016 11:45

Українські патрульні отримають гібридні кросовери Mitsubishi

Українські патрульні отримають гібридні кросовери Mitsubishi
autocentre.ua

МВС замінить застарілі ВАЗи та УАЗи гібридними кросоверами Mitsubishi Outlander PHEV.

Поліція отримає 651 новий автомобіль, повідомляє Автоцентр.

Гібридний Outlander поєднує в собі бензиновий і 2 електромотори (сучасна технологія електрокара i-MiEV) з приводом на всі 4 колеса і можливістю працювати лише на електричному приводі.

Двигун внутрішнього згоряння підключається до обертання передніх коліс за допомогою безступінчатого редуктора, передаточне число якого відповідає приблизно 5-6 передачі звичайних КПП, тому в роботу він вступає тільки на високій швидкості. Решту часу Outlander PHEV працює від електротяги – в днищі позашляховика захована батарея ємністю 12 кВт/год.

Повна зарядка батареї від мережі з напругою 220 В і силою струму 10 ампер займає всього 4 години. Швидка підзарядка - 30 хв для досягнення рівня заряду 80% — стандарт CHAdeMO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-6 неординарних автомобілів, які служать у поліції

Крім того, передбачена підзарядка в русі при послідовному і паралельному гібридному режимі, підзарядка з допомогою рекуперативного гальмування і автономна підзарядка з допомогою бензинового двигуна при відсутності джерела живлення.

Автономний пробіг тільки на електричній батареї становить 52 км на швидкості до 120 км/год, загальний запас ходу 897 км. Витрата палива становить – 1,9 л на 100 км; при цьому викиди СО2 скорочені в кілька разів і становить від 44 г/км.

Нагадаємо, кабмін планував закупити на 43 млн грн гібридних Prius та кросоверів Toyota RAV4.

Зараз ви читаєте новину «Українські патрульні отримають гібридні кросовери Mitsubishi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути