середа, 17 серпня 2016 14:10

Компактний кросовер Audi Q2 отримав нагороду за свій дизайн

Компактний кросовер Audi Q2 отримав нагороду за свій дизайн
drive.ru

Кросовер Audi Q2 отримав номінацію "найкращий з найкращих" у конкурсі автомобільного дизайну Automotive Brand Contest.

Окрім головної перемоги компанія Audi здобула нагороди у 9 додаткових категоріях, повідомляє прес-служба компанії Porsche in Ukraine.

Машина має чіткі грані, кути та лінії кузова. 8-кутна решітка радіатора та гостро окреслені контури передніх повітрозабірників. Авто викорані у корпоративному дизайні марки. Обриси автомобіля привертають увагу невеликим розміром і водночас масивними частинами кузова – характерна риса родини Q-моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi виводить на український ринок свої надпотужні моделі

"Audi Q2 вигідно вирізняється своєю ексцентричністю та відкриває абсолютно новий клас для Audi. Яскравий дизайн екстер'єру, сміливі рішення інтер'єру, чудові ходові риси та інноваційні технології – вони неодмінно здобудуть прихильність українських новаторів. Сама приналежність до родини Q-моделей уже - запорука успіху", – каже Іванна Черевко, маркетолог Audi, компанія Porsche in Ukraine.

Окрім перемоги в головній номінації компанія Audi здобула нагороди у 9 додаткових. Наприклад, за задні LED-ліхтарі моделі Audi TT RS у категорії "запчастини та аксесуари", за віртуальні технічні засоби зв'язку в категорії "корпоративне видавництво" та інше.

Нагадаємо, купеподібний кросовер Audi Q8 побудують на архітектурі поточного покоління моделі Q7. Проте, машина займе верхню сходинку в ієрархії кросоверів марки.

Зараз ви читаєте новину «Компактний кросовер Audi Q2 отримав нагороду за свій дизайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі