пʼятниця, 24 червня 2016 15:53

Audi виводить на український ринок свої надпотужні моделі
21

Фото: фото: Юрій Кардашевський

Вчора компанія "Порше Україна" представила на нашому ринку бренд Audi Sport. В його лінійку входять моделі RS та R8.

В Україні офіційним імпортером бренду Audi є компанія "Порше Україна", яка входить у австрійську компанію Porsche Holding Salzburg,

"Це підбренд нашої компанії, він включає в себе спортивну лінійку авто. Ці машини представляють зв'язок між гоночними треком та шоу-румами. В них двигуни за своїми характеристиками максимально наближені до тих, які використовують у спортивних авто, які беруть участь у змаганнях. У нас є також у планах продажу вживаних спортиваних машин Audi. Це буде програма Traid-in, а не комісійний продаж. Можна буде поміняти вживану машину на нову або машину з пробігом на вживану", - каже Йозеф Граф, генеральний директор "Порше Україна".

Машини представили у рамках роад-шоу Audi RS Experience 2016. Воно включало тест-драйви надпотужних спорткарів: Audi RS6 Avant performance, Audi RS7 Sportback performance та Audi RS 3 Sportback.

"Серія performance дає ще більше адреналіну. В моделях RS є система повного приводу Quattro. На RS 6 та RS 7 абсолютно нова підвіска. Крім цього, Audi Sport взяла від гоночних авто серії DTM керамічні гальма. Щодо двигуна, на серії Performance він турбований 4-літровий із системою TFSI. Він дуже вдалий. Потужність - 605 кінських сил. На відміну від простих моделей RS, вони мають кращу динаміку - розгін до 100 кілометрів на годину складає 3,7 секунди", - розповів Олександр Антонов, спеціаліст по технологіях Audi, компанія "Порше Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великий салон і мала витрата палива — тест-драйв Nissan Sentra

Audi RS 3 оснащене двигуном Audi 2.5 TFSI. Мотор посів перше місце у премії "Міжнародний двигун року". Це вже сьома поспіль перемога Audi в категорії двигунів об'ємом 2,5 літра. Машина розганяється до 100 км/год за 4,3 сек., а потужність становить 367 к. с. "Трійку" оснастили підвіскою Audi magnetic rade RS. Максималка - 250 км/год, але ліміт можна підняти до 280 км/год. Крім динамічних якостей, на авто є багато систем для комфорту. Наприклад, повортні фари, асистент перемикання дальнього світла, 4 режими характеристик машини: comfort, auto, dynamic та individual.

Audi RS 6 performance та RS 7 performance мають однакові двигуни V8 об'ємом 4 л., які видають 605 к. с. та забезпечують максимальну швидкість у 305 км/год. Обидві моделі розганяються до 100 км/год за 3,7 сек.

У "шістці" є асистент паркування (Parkassistent) індикація території довкола автомобіля, пошук відповідних місць для паркування уздовж дороги за допомогою ультразвукових датчиків, підтримка при паркуванні та виїзді з місця паркування через практично автономний маневр керма; аудіосистема Bang&Olufsen Advanced відтворення об ємного звуку, камери панорамного огляду безпечний виїзд з вузьких місць для паркування, адаптивний круїз-контроль з функцією Stop&Go включно Audi pre sense front. Протиугінна сигналізація з захистом від викрадення буксируванням за допомогою датчика нахилу (з можливістю відключення). Універсал оснащений пневматичною підвіскою.

RS 7 performance крім таких цих систем, має покращену тепло-/звукоізолюючу, що зменшує нагрів салону, комфортний ключ з сенсорним датчиком розблокування багажника та сигналізацією -двері та кришка багажника можуть відчинятися та зачинятися без використання кнопок керування на ключі, внутрішнє дзеркало заднього огляду з автоматичним затемненням. Також є система Start-Stop з рекуперацією: зниження витрати палива і вихлопу CO₂, система допомоги при паркуванні plus - допомога при паркуванні переднім і заднім ходом за допомогою акустичних і візуальних сигналів, що відображаються на екрані MMI, клімат-контроль 4-зональний з непрямою вентиляцією і регулюванням в залежності від сонячного випромінювання; електронне регулювання температури, витрати і розподілення повітря.

Нагадаємо, в Україні представили рестайлінгову версію Chevrolet Cruze.

Зараз ви читаєте новину «Audi виводить на український ринок свої надпотужні моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути