середа, 20 квітня 2016 10:38

Китайці представили седан, який створили на базі старої Alfa Romeo
8

Фото: фото: infocar.ua

Китайська компанія GAC представила флагманський седан Trumpchi GA8, в конструкції якого використовуються технології Alfa Romeo 166 кінця 1990-х років.

У концерну Fiat компанія GAC викупила платформу у 2008 році. На цьому ж шасі випускали моделі Trumpchi GA6 і GA5. Седан побудували на модернізованому варіанті передньопривідною платформи Fiat, яка лежала в основі Alfa Romeo 166 та Lancia Thesis, повідомляє Мотор.

Флагман марки пропонуватимуть з 1,8 - і 2,0-літровими бензиновими турбомоторами, потужністю 177 та 197 к. с. Обидва двигуни працюють в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volvo та Geely створять спільний бренд

Габаритна довжина флагманського GAC становить 5003 мм, ширина – 1910 мм, висота – 1508 мм, а розмір колісної бази досягає 2907 мм. Таким чином, відстань між осями у Trumpchi GA8 на 20 см більше, ніж у Alfa Romeo 166.

Седан оснащують двома роздільними задніми кріслами, обшитими шкірою, 3-зонним клімат-контролем, світлодіодними фарами, панорамним дахом і мультимедійною системою з 10,1-дюймовим екраном.

Публічна прем'єра моделі відбудеться на Пекінському автосалоні. Ціна на модель починаються від $27 тис.

Нагадаємо, китайский бренд Chery представил на украинском рынке 3 новые модели.

Зараз ви читаєте новину «Китайці представили седан, який створили на базі старої Alfa Romeo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути