середа, 17 вересня 2014 13:23

Honda опублікувала фото компактвена Fit для європейського ринку

Японці виклали фото прототипу європейської версії компактвена Honda Fit, який за межами США і Японії буде продаватися під ім'ям Jazz. Прем'єра автомобіля відбудеться на Паризькому автосалоні.

На відміну від серійної версії Fit, яка продається з кінця минулого року, прототип Jazz має решітку радіатора іншої форми. У порівнянні з машиною попереднього, другого покоління, новий компактвен став довшим на 15 міліметрів (4089 міліметрів), а його колісна база збільшилася на 30 міліметрів (2530 міліметрів).

Як і машина попереднього покоління, Honda Jazz обладнана системою "розумної" трансформації салону Magic Seats. Зокрема, вона дозволяє розкласти передні сидіння таким чином, що спинки будуть знаходитися практично на одному рівні з подушками сидінь другого ряду. Крім того, задні сидіння можуть складатися як вперед, так і назад, збільшуючи об'єм багажного відсіку з 470 до 1492 літрів.

Повних даних про моторну гамму поки немає. Honda лише підтвердила, що в лінійку увійде 1,3-літровий двигун бензиновий двигун потужністю 100 кінських сил, який буде поєднуватися або з шестиступінчастою "механікою", або з варіатором. У США Fit також доступний з 1,5-літровим мотором, що видає 130 сил. Чи буде цей агрегат пропонуватися в Європі, не уточнюється.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Honda опублікувала фото компактвена Fit для європейського ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути