вівторок, 25 жовтня 2016 11:04

Французи показали, як зміниться дизайн Citroen C-Elysee і Peugeot 301

В інтернеті з'явилися фотографії рестайлінгових версій компактних седанів Citroen C-Elysee і Peugeot 301 для китайського авторинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто для таксистів і автошкіл - тест-драйв Citroen C-Elysee

 

Судячи із зображень, Citroen C-Elysee відрізнятиметься від дорестайлінгової моделі видозміненими фарами головного світла, злегка модернізованою радіаторною решіткою і трохи іншими задніми ліхтарями.

Для седана будуть доступні інтегровані у бічні дзеркала повторювачі покажчиків повороту, а також нові 15-дюймові колісні диски.

 

Peugeot 301 отримає нову трапецієподібну радіаторну решітку, а також модернізовані головні і протитуманні фари. Седан пропонуватимуть із панорамним дахом і з 16-дюймовими легкосплавними колесами.

 

Технічну складову обох моделей не змінювали. Обидві автівки комплектують 1,6-літровими бензиновими атмосферними моторами потужністю 117 к. с.

 

Нагадаємо, Citroёn С-Elysee побудований на підсиленій платформі С3. Його почали продавати в Україні із лютого 2013-го. Машини комплектують дизельними та бензиновими двигунами на вибір. Легковик має найбільший у В-класі багажник — 506 л.

Зараз ви читаєте новину «Французи показали, як зміниться дизайн Citroen C-Elysee і Peugeot 301». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути