пʼятниця, 01 липня 2016 12:00

Фотошпигуни помітили оновлений Suzuki Swift
5

В Індії помітили закамуфльоване четверте покоління Suzuki Swift. До цього цей автомобіль бачили лише в Європі.

Камуфляж був настільки щільним, що багато елементів перспективної новинки так і залишилися прихованими, повідомляє Автомотоклуб.

Новинка отримає еволюційні зміни і вигляд актуальної версії моделі буде збережений. При уважному розгляді можна побачити масивну передню решітку, яка схожа на аналогічну деталь у складі Suzuki Splash.

Крім того, помітна покращена аеродинаміка переднього бампера. Так що Swift у підсумку став виглядати більш спортивним. А фари новинки явно повністю змінили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотошпигуни помітили Audi Q3 під час тестів

Габарити новинки практично не змінилися. У той же час дверні ручки на задніх дверях були переміщені ближче до стійок. Так що модель більше схожа на 3-дверну.

У рух новинку буде приводити 1,2-літровий двигун VVT, що працює на бензині. Також буде доступний 1,3-літровий дизель DDiS200. Ймовірно, з'явиться і 1-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами і турбонаддувом від Baleno.

Нагадаємо, фотошпигуни зафіксували під час тестів Bentley Continental GT.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни помітили оновлений Suzuki Swift». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути