четвер, 23 січня 2014 13:40

Фотошпигуни вперше відзняли серійний Cadillac Elmiraj
6

Фотошпигуни вперше завпечатлели абсолютно новий Cadillac, що проходить дорожні тести в зимових умовах. Судячи з усього, це новий флагман марки, він же - серійне втілення приголомшливого торішнього концепту Elmiraj.

Втім, в очі одразу ж кидається відмінність новинки від концепту Elmiraj: якщо концепт був гігантським 5,2-метровим купе, то закамуфльований тестовий автомобіль безпомилково визначається як седан. При цьому пропорції машини залишилися колишніми - довгий капот, короткий багажник і плоский дах в дусі класичних "гран туризмо".

Новинка буде називатися Cadillac LTS і займе позицію нового флагмана марки, так як буде більше й розкішніше XTS. Від Elmiraj вона успадкує частина зовнішності і нову платформу Omega зі стандартним заднім і опціональним повним приводом.

Серед доступних двигунів, як очікується, буде турбований 3,6-літровий V6, що розвиває 425 л. с. і 580 Нм, а також новий 4,5-літровий V8. Втім, на таких ранніх стадіях розробки (а серійний Cadillac LTS з'явиться на ринку не раніше 2016 року) інженерні питання будуть переглядатися ще не раз.
Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни вперше відзняли серійний Cadillac Elmiraj». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути