вівторок, 24 грудня 2013 10:43

Фотошпигуни сфотографували гібридний кросовер BMW X5 eDrive
5

Фотошпигуни зняли серійну версію плагін-гібрида на основі BMW X5, яка отримає приставку до назви eDrive.

Помітно, що прототип оснащений додатковим портом для заряджання на передньому лівому крилі; швидше за все, це ранній робочий варіант автомобіля, оскільки в його зовнішності немає рис від однойменного концепту, який дебютував на Франкфуртському автосалоні у вересні.

Від стандартної BMW X5 концепт відрізняє блакитна окантовка решітки, бампера і лючка розетки, унікальний дизайн дисків і трохи інше оформлення передка. Швидше за все, якась частина цих деталей знову з'явиться на серійному X5 eDrive, а зараз йде тестування технічної "начинки".

На додаток до бензинового двигуна (швидше за все, це буде 2,0-літровий TwinPower Turbo) новинка отримає 95-сильний електродвигун, який зможе працювати в поодинці. На чистій енергії автомобіль зможе проїхати до 30 км зі швидкістю до 120 км/год, ну а при спільній роботі мотори забезпечать йому динаміку, цілком порівнянну з негибридными версіями, - розгін до 100 км/год займе менше 7 секунд (і це при витраті палива менше 3,2 л/100 км).

Очікується, що BMW X5 eDrive вийде на ринок в 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни сфотографували гібридний кросовер BMW X5 eDrive». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути