середа, 23 березня 2016 16:25

Fiat покаже спецверсію 124 Spider

Компанія Fiat представить у Нью-Йорку родстер 124 Spider Elaborazione Abarth.

Автовиробник називає новинку спадкоємцем автомобіля, який приніс Fiat першу перемогу в європейському ралі в 1970-х, повідомляє Motor.

Новинка оснащена 1,4-літровим турбованим двигуном сімейства MultiAir, віддача якого становить 160 к. с. і 249 Нм крутного моменту. Мотор поєднають з шестиступеневою механічною коробкою передач або з шестидіапазонним "автоматом" з можливістю ручної зміни ступенів.

Модель також укомплектували однотрубними амортизаторами Bilstein і диференціалом підвищеного тертя. Родстер має ще й особливий режим роботи керуючої електроніки – Sport Mode. Він змінює алгоритм силового агрегата, підсилювача керма і системи стабілізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійські дизайнери презентували ретроспективний концепт Fiat

В якості опції для моделі, дизайн якої виконаний у стилістиці 170-сильною Abarth-версією, пропонують гальмівні механізми Brembo і обшиті алькантарою крісла від Recaro.

Автор: autoblog.com
 

Fiat відродив модель 124 Spider, випуск якої закінчився на початку 1980-х, 2015 року. Родстер збудували на платформі Mazda MX-5. При цьому, дводверка італійської марки отримала унікальні кузовні панелі та інший двигун.

Нагадаємо, італійці презентували "заряджену" версію Fiat 500.

Зараз ви читаєте новину «Fiat покаже спецверсію 124 Spider». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути