четвер, 04 лютого 2016 14:30

Електромобілі із зовнішністю авто преміум-класу можна придбати за $3 тис
10

У Китаї виробляють бюджетні електромобілі із зовнішністю дорогих європейських та англійських авто.

На противагу фірмовим електромобілям китайські умільці почали випускати десятки доступних дивовижних конструкцій у вигляді Range Rover Evoque, Porsche Boxter, Smart та інших. Про це повідомляє BusinessUA.

Простенькі електромобілі на недорогих акумуляторах пропонуються в Піднебесній в неймовірних кількостях. Автмомобілі коштують $3 – 10 тис. Крім цього, виробники обіцяють відправити авто в будь яку країну впродовж місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього року відбудеться пробіг електромобілів "Львів – Монте-Карло"

На сайтах AliBaba, AliExpress. EBay і т. д. можна побачити десятки моделей жахливих кросоверів-коротунів і міні-хетчбеків з передком від Range Rover і Jeep, оптикою від Ford, силуетом Porsche або кузовом як Smart.

Характеристики всіх цих машинок однаково скромні. Довжина близько 3,0-3,5 метра, потужність електромоторчика в районі 5 – 10 кіловат, "максималка" до 55-100 км/год, заявлений запас ходу – в межах 100-150 км.

Зараз ви читаєте новину «Електромобілі із зовнішністю авто преміум-класу можна придбати за $3 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути