пʼятниця, 20 грудня 2013 11:50

Citroen презентували седан DS 5LS

Компанія Citroen офіційно представила перший седан лінійки DS, який отримав назву DS 5LS.

Дизайн новинки виконаний у стилі концептуального кросовера Wild Rubis. Схожість простежується в оформленні передньої оптики і формі фальшрадіаторної решітки. Плюс до всього, екстер'єр DS 5LS отримав безліч хромованих деталей.

Інтер'єр седана DS-лінійки виконаний в стилі чьотирьохдверки C4. При цьому в обробці салону використовуються високоякісні матеріали, наприклад, шкіра і дерево.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заправках продають автоп'ятки, які захищають взуття водія від протирання

У Citroen відзначили, що новинка буде пропонуватися з двома бензиновими турбомоторами, потужність яких становить 160 і 200 кінських сил. Обидва поєднуються з шестидіапазонною автоматичною коробкою передач. У базовому оснащенні DS 5LS отримає атмосферний 136-сильний двигун, який працює разом з "механікою".

У список оснащення DS-седана увійдуть преміальна аудіосистема Arkamys, іонізатор повітря, система безключового доступу в салон і запуску двигуна з кнопки, функція стеження за мертвими зонами бічних дзеркал заднього виду, передні і задні парктроніки, камера заднього виду, а також мультимедійна система з сенсорним дисплеєм і DVD-програвачем.

Виробництво новинки буде налагоджено в китайському місті Шеньчжень. Продажі моделі на ринку КНР почнуться в березні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Citroen презентували седан DS 5LS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути