понеділок, 21 березня 2016 15:32

Chevrolet оновить модель Aveo
10

New Aveo Hatch
New Aveo Hatch
New Aveo Sedan
New Aveo Sedan
Chevrolet Aveo T200 Hatch

Компанія Chevrolet анонсувала рестайлінг моделі Aveo.

У передній частині можна виявити нову радіаторну решітку, яку ми вперше побачили на новому поколінні моделі Spark і електричному хетчбеку Bolt, повідомляє Veddro.

Також Aveo отримав нову передню оптику (за доплату її оснастять світлодіодними ходовими вогнями), змінені передній і задній бампери та переформований капот.

Крім того, рестайлінговий седан і хетчбек Chevrolet Aveo (Sonic) пропонуватимуть у новій колірній гамі: Orange Burst Metallic, Brimstone, Cajun Red Tintcoat і Arctic Blue Metallic.

Фотографій салону поки не опублікували, але в компанії натякнули, що рестайлінг також торкнеться і його. В передній панелі розміститься новий інформаційно-розважальний комплекс з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Google Auto, а також бездротовий LTE-модем. Сидіння отримають нову форму, кермо оснастять підігрівом, а завести автомобіль можна буде без ключа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець перетворив Chevrolet Aveo в "неземний автомобіль"

А от лінійка двигунів залишиться незмінною. Для американського ринку буде доступний 1,8-літровий атмосферний агрегат, а також турбомотор об'ємом 1,4 літра на 138 к. с. Для обох варіантів силових установок буде два види трансмісій – шестиступінчастий "автомат" і класична "механіка" з аналогічною кількістю ступенів. Ну і варто очікувати появи "підігрітої" версії з індексом RS.

Спочатку автомобіль буде доступний тільки жителям Північної Америки. Придбати Chevrolet Aveo (в образі Sonic) можна в жовтні цього року. Орієнтовна вартість – $14,5 тис.

Нагадаємо, Chevrolet готує до випуску новий кабріолет Camaro.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet оновить модель Aveo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути