понеділок, 07 грудня 2015 10:18

Частина компаній може покинути VW Group

Частина компаній може покинути VW Group
фото: tsn.ua

Концерн Volkswagen мoжe пpoдaти Bentley, Lamborghini і Ducati, щоб ліквідувати наслідки "дизельного" скандалу. Про це повідомило джерело компанії aгeнтcтву Reuters, передає Ultramir.

Минулого тижня фінансові менеджери VW Group домовилися з банками про отримання кредиту 21 млрд євро. Ці гроші підуть на штрафні санкції через екологічний скандал та відкликання автомобілів по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 автомобілів, які випередили час

Проте експерти вважають, що цієї суми не вистачить. Компанії може знадобитися понад 80 млрд євро. Цю оцінку Reuters підтвердили джерела у концерні Volkswagen. Тож у концерні задумались про продаж частини марок. Перший кандидат - марка MAN, яка виготовляє вантажівки. Це принесе компанії 5 млрд євро. Також керівництво розглядає продаж Bentley, Lamborghini і мoтoциклeтну мapку Ducati.

Нагадаємо, німецька компанія Audi повідомила про звільнення головного інженера компанії Ульріха Хакенберга через скандал з дизельними двигунами.

Американські слідчі запідозрили компанію Bosch у шахрайській схемі за участі автоконцерну Volkswagen. Саме Bosch виготовляє ключові компоненти для дизельних двигунів у шести моделях Volkswagen і одній моделі Audi.

Зараз ви читаєте новину «Частина компаній може покинути VW Group». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути