четвер, 21 січня 2016 16:46

BMW та Toyota тестує спільну модель
4

 BMW Vision ConnectedDrive

З'явилися перші фотографії тестової версії нового родстера, який спільно розробили BMW та Toyota. Про це повідомляє Autoua.net.

Цей прототип належить баварській марки, але з часом змінена модель з'явиться і в лінійці Toyota.

Фотошпигуни зняли закамуфльований автомобіль з м'яким складним дахом під час дорожніх тестів на дорогах однієї з країн Скандинавії при температурі близько -25 градусів.За інформацією Worldcarfans серійна версія такого BMW вийде в якості спадкоємця моделі Z4 і отримає назву Z5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Opel опублікував перший тізер спорткупе GT

Відомо, що при створенні спільної моделі фахівці BMW займаються дизайном автомобіля, лінійкою двигунів, а також проектуванням окремих кузовних панелей з карбону. Toyota, в свою чергу, розробляє для новинки гібридну силову установку. Раніше також повідомлялося, що зовнішній вигляд родстера буде оформлений в стилі концепту Vision ConnectedDrive, який показали в Женеві в 2011 році.

За непідтвердженою інформацією, серійний автомобіль представлять наступного року. При цьому крім гібридної силової установки в гаму BMW Z5 увійдуть чотирьоциліндрові 2.0-літрові турбодвигуни, а також шестициліднрові мотори з турбіною. Ймовірно, німці випустять й M-версію з мотором потужністю до 425 л. с.

Зараз ви читаєте новину «BMW та Toyota тестує спільну модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути